Tapet i Ystad för alla smaker och stilar

Med våra handplockade tapeter, som är valda med omsorg, vågar vi lova att det finns en eller flera tapeter för alla smaker och stilar i vår butik i Ystad. Tapeter som passar både hus, lägenheter eller varför inte på kontoret. Med en vacker och smakfull vägg kan vilket rum som helst lysas upp från det trista och gråa, men även en enkel och tidlös tapet kan ge ert rum ett lyft.

Finn inspiration för tapeter i vår butik i Ystad

I vår butik som är belägen i Ystad har vi en specifik tapetavdelning. I butiken finns all inspiration som behövs för att kunna välja rätt tapet för just er stil och vi hjälper er självklart med tips och idéer. Vi i personalen har en känsla för trender och är snabba på att fånga upp vad det nya modet är när det kommer till tapeter. Vi tar ofta in produkter efter säsong, men vi behåller självklart de stilsäkra tapeterna som alltid kommer fungera i hemmet. I vår butik finns flera välkända märken av hög kvalité och hållbarhet. Ta gärna hjälp av våra duktiga och kunniga butiksbiträde i Ystad för att få den perfekta tapeten som passer just ert hem.

Söker ni tapeter? Välkomna in till vår butik i Ystad!

Behöver ni ny tapet och befinner er i Ystad? Då ska ni ta er in till oss! I vårt breda sortiment finner ni det ni behöver.

Har ni några frågor gällande våra tapeter i Ystad, tveka inte att kontakta oss redan idag!

Företagsinformation

Flügger Färg CN Färgcenter
Org nr.: 556371-8898

Kontakt

Telefon: 0411-659 50
E-mail: info@cnfargcenter.se

Öppetider

Måndag - Fredag: 07-18
Lördag: 09-14