Kvalitativt kakel och klinker i Ystad

Med olika färger samt former på kakel och klinker kan ni enkelt få till ett dröm-badrum eller kök. Vi satsar alltid på hög kvalité till bra priser och vill att våra kunders drömmar ska bli verklighet. Har ni tankar och idéer kring ert kakel eller klinker så hjälper vi er att hitta det som matchar bäst.

Inredningstrender inom kakel och klinker finns i Ystad

Vi har jobbat flera år inom branschen och har samlat på oss både erfarenhet och kompetens om kakel och klinker, men också ett genuint intresse i trender som finns och funnits. Vi har koll på alla de senaste inredningstrenderna och vi gillar att dela med oss. Vi presenterar löpande nyheter för golv och väggar inne i vår butik, så har ni ett intresse av de senaste trenderna rekommenderar vi starkt att ni gör ett besök i vår fina butik i Ystad och ser över de kakel och klinker vi tillhandahåller.

Frågor om kakel eller klinker? Besök oss i Ystad redan idag!

Inne i vår butik, som är belägen i Ystad, kan ni få personlig rådgivning av våra kunniga medarbetare kring kakel och klinker. Vi har kakel och klinker uppställda i butiken, vilket ger er den perfekta känn- och kläm känslan. Se över vilket kakel eller klinker som är det optimala för er renovering och vi hjälper er med tips och råd. Har ni inte möjlighet att besöka oss kan ni alltid ringa oss på telefon eller fylla i formulär på vår hemsida. Vi erbjuder även kostnadsfri offert. Varmt välkomna!

Företagsinformation

Flügger Färg CN Färgcenter
Org nr.: 556371-8898

Kontakt

Telefon: 0411-659 50
E-mail: info@cnfargcenter.se

Öppetider

Måndag - Fredag: 07-18
Lördag: 09-14