Designa ett komplett badrum i Ystad

Vi på CN Färgcenter i Ystad kan utveckla och designa ett komplett badrum med er hjälp. Vi finns i Ystad där vi utgår från era behov och hur ni önskar att ert badrum ska se ut. Utefter era önskemål skapar vi en design som passar det vi kommit överens om. I vårt ritprogram kan vi tillsammans med er rita upp ert nya badrum och i butiken finns allt för ett komplett badrum – kakel, klinker & tillbehörgolv, färg och tapet. Vi finns i Ystad!

Allt du behöver till ditt badrum finns i Ystad

Med hög kvalité och bra priser på våra produkter har vi allt som behövs för att skapa ett nytt och modernt badrum. Genom att beställa från samma leverantör effektiviserar vi arbetet och det blir betydligt mycket smidigare. Det är vad vi kallar en enkel badrumsrenovering. I vår butik som är belägen i Ystad finns allt material som behövs för ett komplett badrum och våra experter finns självklart i affären för att vara en hjälpande hand. Det är många steg att ta sig igenom och vi hjälper er att inte missa något.

För ett komplett badrum

i Ystad – kontakta oss

När ni besöker vår butik finns det allt för ett perfekt badrum. Kom in för att få inspiration till ert projekt och ta gärna hjälp av våra duktiga butiksbiträde med lång erfarenhet inom branschen. Vi ritar mer än gärna upp ert nya badrum i vårt ritprogram och tillsammans hittar vi ert drömbadrum. Har ni frågor om badrum kan ni ringa oss eller skicka ett mail. Ni kan även ansöka om en kostnadsfri offert eller så är ni varmt välkomna in i vår butik i Ystad!

Företagsinformation

Flügger Färg CN Färgcenter
Org nr.: 556371-8898

Kontakt

Telefon: 0411-659 50
E-mail: info@cnfargcenter.se

Öppetider

Måndag - Fredag: 07-18
Lördag: 09-14