Kvalitativ färg från Flügger Färg

​CN Färgcenter i Ystad är en av de ca. 150 återförsäljarna av Flügger färg i Sverige. Hos oss hittar ni all typ av färg oavsett ändamål. Ska ni måla om era möbler, fasaden, staketet, taket eller väggarna så har vi färgen som passar tillfället och ändamålet. Ska ni handla en specifik färg underlättar det alltid om ni har en gammal burk med er eller en bild på burken och locket (där receptet står). Vi hjälper er att blanda ihop färgen, ge tips och idéer samt svarar på de frågor ni har.

Vi hjälper er hitta rätt färg i Ystad

När ni ska måla om något är det viktigt att ni använder rätt färg. Ska ni måla utomhus är det viktigt att man använder utomhusfärg och inomhus, inomhusfärg. Det är skillnad på färg till tak och väggar samt golv, men även för plast, trä och metall. Fråga oss på CN Färgcenter i Ystad om ni är osäkra på vilken färg ni behöver för just ert projekt.

Besök oss för färg i Ystad eller kontakta oss idag!

Ni kan enkelt besöka vår butik i Ystad så hjälper vi er med allt som heter färg. Ni kan även kontakta oss via mail eller telefon för frågor eller för att begära en kostnadsfri offert. Välkomna till oss redan idag! 

Företagsinformation

Flügger Färg CN Färgcenter
Org nr.: 556371-8898

Kontakt

Telefon: 0411-659 50
E-mail: info@cnfargcenter.se

Öppetider

Måndag - Fredag: 07-18
Lördag: 09-14